середа, 4 жовтня 2023 р.

Тренінг "Моє майбутнє"

 

   Мотиваційний тренінг з елементами коучингу і арт-терапії на тему «Моє майбутнє» сьогодні відбувся у групі МБЕ-1 надзвичайно цікаво. За допомогою шеррінгу з різними фігурками студенти знайшли свої важливі питання над якими варто попрацювати. Виготовили чоловічка Бінго і «знайшли» його основну рису характеру та найбільше бажання. Визначились з питаннями що допомагатиме чоловічку досягати бажаного, а що заважатиме.

    Але найбільше розбирались з тим, для чого нам потрібно ставити цілі, якими вони мають бути, що робити, якщо не все йде по плану. Тренер (куратор групи Людмила ХАРЛАМПОВИЧ) звичайно ж допомогла з усіма питаннями розібратись.

    Результат – кожен створив свою дошку бажань. А дома буде продовження: студенти групи створять свій список цілей за SMART і впевнено будуть рухатись до поставленої мети.

   З тренінгу всі пішли натхненними: адже тепер кожен розуміє для чого йому ставити собі цілі і як ставати кращою версією себе.














Немає коментарів:

Дописати коментар

"Мої досягненення сьогодні"

     Проаналізувати досягнуте, зробити висновки і внести корективи в свої плани, підкоригувати цілі допоміг нам тренінг "Мої досягнення...