пʼятниця, 13 жовтня 2023 р.

Участь у ІІІ Міжнародній науково-практичній онлайн-конференції

 12-13 жовтня відбулась ІІІ Міжнародна науково-практична онлайн-конференція "Шляхи удосконалення професійних компетентностей фахівців в умовах сьогодення". З вітальними словами виступили представники організаторів конференції , в тому числі і представник Фундації V4SPORT пан Якоб Каліновський.

Спікери конференції ділились досвідом роботи в наших екстремальних умовах, досвідом підтримки фізичного і ментального здоров'я у здобувачів освіти, розвиток професійних компетентностей у здобувачів освіти попри всі виклики.
На конференції з темою "Розширення можливостей формування професійних компетентностей у здобувачів професійних кваліфікацій за рахунок застосування цифрових технологій». виступила викладачка предметів професійно-теоретичної підготовки, Голова методичної комісії з професій електромонтер з ремонту і обслуговування електроустаткування, електрогазозварник, оператор з обробки інформації і програмного забезпечення, фаховий молодший бакалавр зі спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка і електромеханіка» Володимир-Волинського центру професійної освіти, старший викладач Людмила Харлампович. Викладачка поділилась досвідом використання для забезпечення безперервного освітнього процесу як власного блогу викладача, так і освітньої платформи "Професійна освіта онлайн".
Конференція була надзвичайно цікавою і корисною. Велика вдячність організаторам за такий змістовний контент!
Велика вдячність ЗСУ, що була можливість їй відбутись!
Слава Україні!
Голова мк Людмила ХАРЛАМПОВИЧ






Немає коментарів:

Дописати коментар

"Мої досягненення сьогодні"

     Проаналізувати досягнуте, зробити висновки і внести корективи в свої плани, підкоригувати цілі допоміг нам тренінг "Мої досягнення...