вівторок, 3 жовтня 2023 р.

Інформаційна година на тему "Енергетична безпека"

     В межах тижня методичної комісії педпрацівників з професій електромонтер з ремонту і обслуговування електроустаткування, електрогазозварник, оператор з обробки інформації і програмного забезпечення, фахових молодших бакалаврів спеціальності "Електроенергетика, електротехніка і електромеханіка" 3.10.2023 року голова комісії Людмила ХАРЛАМПОВИЧ провела інформаційну годину для груп фахових молодших бакалаврів МБЕ-1 і МБЕ-2 на тему "Енергетична безпека".

Під час інформаційної години студенти переглянули відеоролик "Герої енергетичного фронту" та згадали енргетиків, які безстрашно і швидко відновлювали електропостачання після ворожих атак. Розібрались з тим, як можна убезпечитись від відсутності централізованого електропостачання. Наголос був зроблений на екологічні альтернативні джерела енергії.
Разом з тим Людмила Миколаївна зауважила, що енергетична безпека залежить не лише від генерації, але і від розумного споживання електроенергії.
Все відновимо, все відбудуємо!
Все буде Україна!
Слава Україні!
Голова мк Людмила ХАРЛАМПОВИЧ








Немає коментарів:

Дописати коментар

"Мої досягненення сьогодні"

     Проаналізувати досягнуте, зробити висновки і внести корективи в свої плани, підкоригувати цілі допоміг нам тренінг "Мої досягнення...