пʼятниця, 2 грудня 2022 р.

«Партнерство в сфері професійно-технічної освіти в Україні»

 1 - 2 грудня 2022 року  у рамках німецько-українського проєкту «Партнерство в сфері професійно-технічної освіти в Україні» відбувся онлайн-семінар з охорони праці у професійному напрямку «Електрик», який провів віцепрезидент Львівської ТПП Роман Баран спільно з доцентом кафедри охорони праці НУ «Львівська політехніка» Юрієм Котом.

До участі у онлайн-семінарі були запрошені

від навчальних закладів - координатори проєкту, майстри виробничого навчання та викладачі спецдисциплін професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування», а також відповідальні за охорону праці

від підприємств-партнерів - координатори проєкту та наставники учнів професії «Електромонтер з ремонту та обслуговування електроустаткування», а також відповідальних за охорону праці.

Учасники семінару отримали багато корисної і необхідної інформації з електробезпеки, нагадали собі вимоги до електроустановок, захисних засобів, навчань персоналу з електробезпеки та ведення документації з електробезпеки, а також інформацію про медичні огляди та правила надання першої медичної допомоги.

Велика вдячність організаторам проєкту та ведучим семінару.

Голова мк Харлампович Л.М.





Немає коментарів:

Дописати коментар

"Мої досягненення сьогодні"

     Проаналізувати досягнуте, зробити висновки і внести корективи в свої плани, підкоригувати цілі допоміг нам тренінг "Мої досягнення...