середа, 30 листопада 2022 р.

Підсумки предметно-методичного місячника

 

30.11.2022 року на засіданні методичної комісії педпрацівників професій електромонтер з ремонту і обслуговування електроустаткування, електрогазозварник, оператор з обробки інформації і програмного забезпечення, фахових молодших бакалаврів спеціальності «Елетроенергетика, електротехніка і електромеханіка» обговорили проведений комісією предметно-методичний місячник.

Протягом місячника в нашій комісії відбулися різноманітні  заходи:



-         Від партнерської німецько-української програми «Партнерство у сфері професійно-технічної освіти в Україні» відбулись практичний семінар-тренінг «Альтернативні методи зварювання в сучасному виробництві» (10.11.2022), що був проведений тренером від фірми Fronius паном Юрієм Талапко


та  технічний тренінг і практичний семінар „Сучасні методи керування в електроприводах та системах електропостачання“ (29.11.2022), що був проведений тренером-референтом, експертом з електроенергетики паном Мироном Гоянюком.


-         У центрі ПО відбулась виставка стіннівок на тему «Електробезпека».

 


-         У групах електромонтерів, електрогазозварників та операторів з обробки інформації і програмного забезпечення відбулись інформаційні години «Електробезпека – запорука життя і здоров’я»


-         Також у групах серед здобувачів освіти були проведені міні-конкурси «Кращий у професії».


-         Інформаційну зустріч онлайн на тему «Герої енергетичного фронту» провела 28.11.2022 року викладачка спецпредметів Харлампович Л.М.


-         На обласній секції електрогазозварників на тему «Сучасне освітнє середовище», що відбулася 8.11.2022року,  майстер виробничого навчання Салабай В.С. представив фрагмент вступного інструктажу в групі електрогазозварників.

 


На засіданні також відбувся проблемний семінар на тему «Підвищення ефективності роботи з слабовстигаючими здобувачами освіти через вдосконалення методів навчання для забезпечення умов для розкриття професійної компетентності у здобувачів освіти". Члени комісії ділились шляхами підвищення ефективності роботи з такими здобувачами освіти, роллю формувального оцінювання для створення позитивної мотивації в професійній підготовці майбутніх кваліфікованих робітників.

                                                                                   Голова мк Харлампович Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар

"Мої досягненення сьогодні"

     Проаналізувати досягнуте, зробити висновки і внести корективи в свої плани, підкоригувати цілі допоміг нам тренінг "Мої досягнення...