четвер, 29 грудня 2022 р.

Грудневе засідання 2022

      29 грудня 2022 року відбулося засідання методичної комісії педагогічних працівників професій електромонтер з ремонту і обслуговування електроустаткування, електрогазозварник, оператор з обробки інформації і програмного забезпечення, фахових молодших бакалаврів спеціальності "Електроенергетика, електротехніка і електромеханіка", яке було проведено у формі семінару-практикуму.

Доповіддю про дистанційне і змішане навчання як сучасну освітню технологію семінар розпочала голова комісії Харлампович Л.М. Про використання комплексних завдань для перевірки засвоєного матеріалу з вивченого навчального модуля при дистанційному і змішаному навчанні власним досвідом поділився майстер в/н Хільчук А.М., а Карапетян О.С. ознайомив членів комісії з сучасними електронними ресурсами для дистанційного і змішаного навчання.
Методичну розробку як підсумок роботи над індивідуальною методичною проблемою "Електронні дистанційні ресурси для змішаного навчання" представив на засіданні майстер в/н Сачук В.М.
Обговорили також поточні робочі питання, підвели підсумки І семестру та обговорили плани на наступний семестр.
Продуктивно і корисно, як і завжди, пройшло засідання комісії.
Голова комісії Харлампович Л.М.

Немає коментарів:

Дописати коментар

"Мої досягненення сьогодні"

     Проаналізувати досягнуте, зробити висновки і внести корективи в свої плани, підкоригувати цілі допоміг нам тренінг "Мої досягнення...