пʼятниця, 9 грудня 2022 р.

Обмінюємось досвідом, поповнюємо свої електронні кейси новими ресурсами

 9.12.2022 року відбулась Всеукраїнська науково-практична конференція «Електронні кейси для роботи педагогів ЗП(ПТ)О в умовах дистанційного навчання», що організований науково-методичним центром професійно-технічної освіти у Харківській області. З доповіддю  «Використання власного блогу викладача для проведення дистанційного, змішаного та очного навчання» на конференції виступила викладач спецпредметів професійно-теоретичного курсу Володимир-Волинського центру професійної освіти Харлампович Людмила Миколаївна.

Викладачі, майстри в/н, методисти з різних закладів професійної освіти ділились власним досвідом створення електронних ресурсів для проведення дистанційного іі змішаного, асинхронного і синхронного навчання. Людмила Миколаївна поділилась досвідом роботи з використанням власного блогу викладача та показала переваги його створення для роботи з здобувачами освіти.

Дякую організаторам конференції за надані чудові можливості обміну досвідом та цікаву і актуальну тематику зустрічі.










Немає коментарів:

Дописати коментар

"Мої досягненення сьогодні"

     Проаналізувати досягнуте, зробити висновки і внести корективи в свої плани, підкоригувати цілі допоміг нам тренінг "Мої досягнення...