четвер, 21 грудня 2023 р.

Підсумкова конференція "Партнерство в сфері професійно-технічної освіти в Україні"

 

   Сьогодні,21.12.2023 року, відбулась підсумкова конференція в рамках Німецько-українського проекту «Партнерство в сфері професійно-технічної освіти в Україні».

   На  конференції Володимир-Волинський центр професійної освіти представляли координатор проекту в закладі Венгер В.В., наставник практик зварників на виробництві (ТОВ «Мікроклімат») Зінь Д.І. і наставник практик електромонтерів на виробництві ( ТзОВ «П’ятидні») Харлампович Л.М.

   Андрій ЯНІВ, локальний координатор проекту, підвів підсумки кількарічної успішної співпраці, проаналізував проведені заходи і надану допомогу закладам освіти, задіяним в проекті, в реальних цифрах.

   Навіть у цей важкий час війни протягом 2022-2023 років відбулось 42 тренінги, з них 14 практичних тренінгів відбулись в режимі офлайн.

   Подарунком «під ялинку» виявилися методичні рекомендації до професійної адаптації молоді на ринку праці в друкованій версії. Дана програма навчального курсу для Центрів карєри (і не тільки) була розроблена у рамках проекту групою авторів, причетних до проекту. Педагогічні працівники нашого Володимир-Волинського центру професійної освіти (Людмила ХАРЛАМПОВИЧ, Андрій ХІЛЬЧУК та Олександр МАЦЮК) також є співавторами даних методичних рекомендацій.

   І як же без тренінгу. Юрій БУЛИК, звичайно, підвів для нас підсумки нашої співпраці в питанні професійної адаптації молоді на ринку праці та запропонував кілька цікавих вправ.

Голова мк  Людмила ХАРЛАМПОВИЧ









Немає коментарів:

Дописати коментар

"Мої досягненення сьогодні"

     Проаналізувати досягнуте, зробити висновки і внести корективи в свої плани, підкоригувати цілі допоміг нам тренінг "Мої досягнення...