четвер, 14 грудня 2023 р.

Турнір електромонтерів

   Завершився обласний турнір серед здобувачів освіти ЗП(ПТ)О з професії "Електромонтер з ремонту і обслуговування електроустаткування", що проводився НМЦ ПТО Волині продовж листопада-грудня 2023 року.

На конкурсі Володимир-Волинський центр професійної освіти представляла команда здобувачів освіти у складі: Пальонка Володимир, Круть Віктор і Пилипюк Оксана. Команді на жеребкуванні дісталась тема про вітрогенератори.
І нехай переможець в конкурсі лише один, а команда нашого центру ПО за кількістю балів на 2 місці, але у нас є свої великі плюси:
- це досвід участі у такому турнірі
- це чудова відеопрезентація, яка в подальшому буде використовуватись у освітньому процесі
- а найбільшим і найціннішим результатом є діючий макет вітрогенератора зроблений руками членів команди. При тому, макет буде використовуватись не лише для вивчення будови і принципу роботи вітрогенератора, а й як невелика зарядна станція для телефонів. Адже команда вирішила установку вдосконалити й використовувати в цілком практичних цілях.
куратор команди Людмила ХАРЛАМПОВИЧ







Немає коментарів:

Дописати коментар

"Мої досягненення сьогодні"

     Проаналізувати досягнуте, зробити висновки і внести корективи в свої плани, підкоригувати цілі допоміг нам тренінг "Мої досягнення...