четвер, 28 грудня 2023 р.

Підсумкове засідання 2023 року

 

У формі семінару-практикуму на тему «Сучасні електронні ресурси для дистанційного і змішаного навчання» відбулось сьогодні засідання методичної комісії педпрацівників з професій електромонтер з ремонту і обслуговування електроустаткування, електрогазозварник, оператор з обробки інформації і програмного забезпечення, фахових молодших бакалаврів спеціальності «Електроенергетика, електротехніка і електромеханіка».

Голова комісії Людмила ХАРЛАМПОВИЧ ще раз нагадала про сучасні електронні ресурси і особливу увагу приділила освітній платформі «Професійна освіта онлайн».

Андрій ХІЛЬЧУК, майстер виробничого навчання, поділився досвідом створення комплексних онлайн-завдань для перевірки засвоєного матеріалу з вивченого навчального модулю.

Обговорили також і проведений викладачем Олександром КАРАПЕТЯНОМ показовий урок креслення, який відбувся 28.11.2023 року в групі Е-11 на тему «Поділ кола на рівні частини».

У 2023 році це останнє засідання. Тому підвели підсумки І семестру і намітили плани на ІІ семестр цього навчального року.

Як і завжди, засідання було плідним і корисним. І, в першу чергу, дякуємо ЗСУ за можливість жити й працювати. А всім нам разом якнайшвидшої Перемоги і всього найкращого у прийдешньому 2024 році!

Голова мк  Людмила ХАРЛАМПОВИЧ







Немає коментарів:

Дописати коментар

"Мої досягненення сьогодні"

     Проаналізувати досягнуте, зробити висновки і внести корективи в свої плани, підкоригувати цілі допоміг нам тренінг "Мої досягнення...