четвер, 30 березня 2023 р.

Березневе засідання методичної комісії

30.03.2023 року відбулося чергове засідання методичної комісії педагогічних працівників професій електромонтер з ремонту і обслуговування електроустаткування, електрогазозварник, оператор з обробки інформації і комп'ютерного програмування, фахових молодших бакалаврів спеціальності "Електроенергетика, електротехніка і електромеханіка».

На засіданні в межах семінару-тренінгу на тему «Створення ситуації успіху як запорука підвищення мотивації здобувачів освіти до навчальної діяльності при дистанційній та змішаній формі навчання» Харлампович Л.М. ознайомила членів комісії з методами створення ситуації успіху при дистанційній і змішаній формі навчання використовуючи інтерактивні вправи для кращого засвоєння здобувачами навчального матеріалу. Також Людмила  Миколаївна  провела  педагогічну майстерню з складання інтерактивних вправ у застосунку Wordwall  та на практиці продемонстрував процес створення такого завдання. Під час тренінгу кожен член комісії створив своє перше завдання у застосунку  і поділився з колегами. Випробовуючи вправи колег всі активно протестували роботу у застосунку Wordwall і його ефективність для закріплення набутих знань і покращення засвоєння навчального матеріалу.

Під час засідання майстер в/н Куць М.О. представив на розгляд  свою розробку з роботи над індивідуальною методичною проблемою: «Методи зацікавлення здобувачів освіти до активної роботи під час онлайн-навчання». Максим Олександрович  наголосив, що зацікавити здобувача освіти до вивчення навчальних матеріалів допомагають різноманітні вправи для формувального оцінювання, так як вони пробуджують активну діяльність і урізноманітнюють процес навчання. Використання ігрових форм, інтерактивних завдань, тестів стимулює активізацію діяльності та урізноманітнює її.

Були розглянуті і поточні робочі питання.

З побажаннями якнайшвидшої перемоги один одному та плідної праці на нашому педагогічному фронті  члени комісії завершили засідання.

Голова мк  Людмила ХАРЛАМПОВИЧ.










Немає коментарів:

Дописати коментар

"Мої досягненення сьогодні"

     Проаналізувати досягнуте, зробити висновки і внести корективи в свої плани, підкоригувати цілі допоміг нам тренінг "Мої досягнення...