четвер, 2 березня 2023 р.

монтаж заземлювальних пристроїв

 

За методикою змішаного навчання з використанням ротаційної моделі «Перевернутий клас» відбувся сьогодні урок на тему «Монтаж заземлювальних пристроїв» у групі електромонтерів з ремонту і обслуговування електроустаткування Е-11. Попередньо здобувачі освіти ознайомились на ресурсі «Професійна освіта онлайн» з теоретичним матеріалом і переглянули навчальні анімації з монтажу зовнішнього і внутрішнього контуру заземлення.  На уроці вибирали матеріали та інструменти для монтажу контуру заземлення, описували технологію монтажу певної частини контуру. Для цього здобувачі розділились на 4 робочі групи, у кожної з яких було власне завдання по виконанню певної частини контуру. Після виконання завдання представники кожної групи захищали своє виконане завдання і обґрунтовували, чому саме вибрали ті чи інші матеріали або інструменти, чому саме така послідовність виконання робіт.

Урок проведений у формі «Перевернутого класу» дозволив добре закріпити попередньо вивчений теоретичний матеріал. Тепер здобувачі освіти точно зможуть: пояснювати основні поняття теми: що таке заземлення, його застосування, види заземлювальних пристроїв; давати загальну характеристику видів заземлювальних пристроїв; характеризувати технологічний процес монтажу; називати послідовність технологічних операцій при монтажі заземлювальних пристроїв та висловлювати судження про необхідність застосування заземлення на виробництві і в побуті.

На завершення свої враження від уроку і засвоєння матеріалів здобувачі освіти висловили на дошці Jamboard різними смайликами, а викладач подякувала всім за активну роботу під час заняття.

Урок провела викладач спецдисциплін Харлампович Людмила Миколаївна.

















Немає коментарів:

Дописати коментар

"Мої досягненення сьогодні"

     Проаналізувати досягнуте, зробити висновки і внести корективи в свої плани, підкоригувати цілі допоміг нам тренінг "Мої досягнення...