неділя, 12 березня 2023 р.

Обмін досвідом

 

В рамках проєкту «Партнерство у сфері професійно-технічної освіти в Україні» Освітній центр баварської економіки bbw gGmbH запросив групу освітян і роботодавців з України до участі в діловій поїздці з метою вивчення досвіду у сфері професійної (професійно-технічної) освіти  Німеччини.

В поїздці ми мали можливість відвідати найбільшу німецьку освітню виставку Didacta, познайомитись з системою дуальної освіти Німеччини, мали корисний тренінг від Ані Пфляум з командного розвитку.

За надані можливості дякуємо Освітньому центру баварської економіки bbw gGmbH, керівнику проекту  Люмініці Попіч, координатору проекту в Україні Андрію Яніву. Дякую нашим чудовим тренерам Марлен Вінтер, яка розповіла нам про виставку та спрямувала на конкретні задачі, а також супер-експерту з командного розвитку Ані Пфляум, що розібрала з нами «Дерево життя» будь якої компанії, питання виникнення конфліктів та їх розв’язання, провела чудовий практичний тренінг з командної роботи.

Волинь була представлена в кількості 6 делегатів: начальник Управління освіти ВОДА Наталія МАТВІЮК, її заступник Олександр ТКАЧУК, директори Луцького училища будівництва та архітектури Володимир ШМІГЕЛЬ, Володимир-Волинського центру професійної освіти Юрій МОЗОЛЬ, наставники практики здобувачів освіти на виробництві Людмила ХАРЛАМПОВИЧ (електромонтери) і Денис ЗІНЬ (електрогазозварники).

Дякую всім учасникам делегації: я мала можливість познайомитись з чудовими, творчими, активними людьми, які сьогодні розвивають професійну освіту в Україні, роблять її максимально наближеною до потреб роботодавців і дбають про майбутнє нашої професійної освіти.

                                                                      Голова мк Харлампович Л.М.
















Немає коментарів:

Дописати коментар

"Мої досягненення сьогодні"

     Проаналізувати досягнуте, зробити висновки і внести корективи в свої плани, підкоригувати цілі допоміг нам тренінг "Мої досягнення...