четвер, 28 вересня 2023 р.

Ділимось досвідом про співпрацю в німецько-українському проєкті "Партнерство в сфері професійно-технічної освіти в Україні"

   28 вересня 2023 року в онлайн форматі успішно відбувся Всеукраїнський науково-практичний вебінар "Кращі практики державно-приватного партнерства у країнах Європейського Союзу", який був організований лабораторією зарубіжних систем професійної освіти і навчання інституту професійної освіти Національної академії педагогічних наук України.

Володимир-Волинський центр професійної освіти на семінарі представила викладачка спецпредметів Людмила ХАРЛАМПОВИЧ з доповіддю на тему "Новий досвід і нові можливості від участі в німецько-українському проєкті "Партнерство у сфері професійно-технічної освіти в Україні" для педагогів, майстрів виробничого навчання і здобувачів освіти". Людмила Миколаївна поділилась досвідом з навчальних і ділових поїздок до Німеччини, тренінгів і семінарів, що проводились безпосередньо в закладі, онлайн-тренінгів і семінарів, що були проведені колегами з Німеччини. Знайомство з системою професійної освіти Німеччини, з закладами професійної освіти, обмін досвідом, засвоєння кращих практик тощо - все це неоціненний досвід і додаткове професійне зростання для всіх учасників проєкту.
Готуємо найкращі кваліфіковані кадри для відбудови нашої України!
Слава Україні!











Немає коментарів:

Дописати коментар

"Мої досягненення сьогодні"

     Проаналізувати досягнуте, зробити висновки і внести корективи в свої плани, підкоригувати цілі допоміг нам тренінг "Мої досягнення...