понеділок, 25 вересня 2023 р.

Розвиваємо екологічне мислення у студентів використовуючи екоорієнтовані педагогічні технології

 25 вересня 2023 року в онлайн форматі успішно відбувся Всеукраїнський науково-практичний вебінар "Сучасні практики використання екоорієнтованих педагогічних технологій у професійній підготовці кваліфікованих робітників в умовах воєнного стану, який був організований лабораторією технологій професійного навчання інституту професійної освіти Національної академії педагогічних наук України.

Володимир-Волинський центр професійної освіти на вебінарі представила викладачка спецдисциплін електротехнічного напрямку Людмила ХАРЛАМПОВИЧ з доповіддю "Сучасні екоорієнтовані педагогічні технології у професійній освіті для формування екологічних цінностей у майбутніх фахівців електротехнічного напрямку". Викладачка в своїй доповіді розповіла як в закладі прищеплюються здобувачам освіти екологічні цінності на різних екоорієнтованих заходах. Особливо наголосила на впровадженні екоорієнтованих технологій у спеціальні предмети з професій електротехнічного напрямку. Навела приклади проведення тренінгів, практичних занять, виконання проєктів, які виховують в студентів енергозберігаюче, екологічне мислення.
Відбудуємо Україну за допомогою "зелених", екологічно чистих, енергозберігаючих технологій! Відбудуємо країну своєї мрії!
Слава Україні!
















Немає коментарів:

Дописати коментар

"Мої досягненення сьогодні"

     Проаналізувати досягнуте, зробити висновки і внести корективи в свої плани, підкоригувати цілі допоміг нам тренінг "Мої досягнення...