середа, 21 червня 2023 р.

червневе засідання методичної комісії

   У формі інструктивно-методичної наради відбулося останнє у цьому навчальному році засідання методичної комісії педагогічних працівників з професій електромонтер з ремонту і обслуговування електроустаткування, електрогазозварник, оператор з обробки інформації і програмного забезпечення, фаховий молодший бакалавр спеціальності "Електроенергетика, електротехніка і електромеханіка".

Голова комісії підвела підсумки роботи комісії за 2022-2023 навчальний рік та зазначила, що не дивлячись на важкі часи, роботу під час воєнного стану всі члени комісії виконали взяті на себе завдання: активно розробляли дидактичні матеріали, працювали над методичними проблемами, приймали участь у загальноучилищних заходах, успішно провели місячник комісії. В 2023 році п'ятеро членів методичної комісії пройшли атестацію та підвищили свій кваліфікаційний рівень.
Протягом цього навчального року в комісії були проведені 4 відкритих уроки: Кащенюк М.В., Зінь Д.І., Харлампович Л.М. ділились досвідом на практично-теоретичній підготовці, а Юрчук Т.В. провела відкрите виробниче заняття.
Члени комісії приймали участь у обласних, всеукраїнських конференціях та обмінювались досвідом у міжнародній співпраці.
Окрім підведення підсумків роботи комісії і проведення самоаналізу власної роботи кожним її членом на засіданні досвідом роботи над методичною проблемою поділилась Т.В.Юрчук.
Традиційно засідання було цікавим і корисним.
21.06.2023 р. Голова мк Людмила ХАРЛАМПОВИЧ.



Немає коментарів:

Дописати коментар

"Мої досягненення сьогодні"

     Проаналізувати досягнуте, зробити висновки і внести корективи в свої плани, підкоригувати цілі допоміг нам тренінг "Мої досягнення...