пʼятниця, 30 червня 2023 р.

Останній дзвінок 2023

     Останній дзвінок сьогодні пролунав для випускників груп фахових молодших бакалаврів Володимир-Волинського центру професійної освіти.

12 молодих техніків-електриків пішли сьогодні у доросле життя. Звичайно, хтось і надалі продовжить навчання, а хтось піде працювати вже завтра. Я всім бажаю міцного здоров'я, щастя, успіхів і удачі, кар'єрного зростання і, безперечно, миру. Хай якнайшвидше прийде наша перемога і ми разом відбудуємо нашу найкращу у світі країну - Україну!
Заступник директора з НВР Богдан Наталія Володимирівна привітала випускників і, разом з найкращими побажаннями, вручила дипломи. Серед них трьом випусникам вручено дипломи з відзнакою: Дитині Володимиру, Пасю Сергію та Смоляруку Олегу. А за активну участь у житті училища відзначено Грамотами п'ятеро випускників: Дитина Володимир, Пась Сергій, Смолярук Олег, Віценюк Борислав-Орест і Іванов Юрій.
Ми вам дали усе,що могли дати...
І з радістю, і з сумом у очах
Вже відпускаємо самих літати......
Щасти вам на усіх ваших шляхах!!!!
Куратор групи МБЕ-2 Людмила Харлампович.























Немає коментарів:

Дописати коментар

"Мої досягненення сьогодні"

     Проаналізувати досягнуте, зробити висновки і внести корективи в свої плани, підкоригувати цілі допоміг нам тренінг "Мої досягнення...