середа, 3 травня 2023 р.

Ділимось досвідом на обласній онлайн-конференції

 Сьогодні розпочалась обласна онлайн-конференція "Про підсумки роботи над обласною науково-методичною проблемою"Соціалізація особистості на засадах створення сприятливого освітнього середовища в умовах компетентісного підходу".

Мотиваційним словом і підсумками роботи над обласною методичною темою конференцію розпочала (і модерувала) директор Навчально-методичного центру ПТО у Волинській області Зоя Іванівна Парфенюк.
Методисти НМЦ ПТО та колеги з закладів професійної освіти Волині ділились підсумками роботи та презентували кращі практики.
Від Володимир-Волинського центру ПО практику створення "Електронного кейсу з професії "Електромонтер з ремонту і обслуговування електроустаткування" презентувала викладач спецпредметів Людмила Миколаївна Харлампович.
Сьогодні день пройшов цікаво і продуктивно. А завтра продовжимо. Адже знань і досвіду, яким діляться колеги, багато не буває.
Голова мк Харлампович Л.М.













Немає коментарів:

Дописати коментар

"Мої досягненення сьогодні"

     Проаналізувати досягнуте, зробити висновки і внести корективи в свої плани, підкоригувати цілі допоміг нам тренінг "Мої досягнення...