вівторок, 2 травня 2023 р.

День відкритих дверей у Володимир-Волинському центрі ПО - день перший

 Сьогодні у Володимир-Волинському центрі професійної освіти було людно і цікаво. Адже розпочався цикл "Днів відкритих дверей", що триватиме ще 2 дні (2,3 і 4.05.2023р). Члени методичної комісії педагогічних працівників з професій електромонтер з ремонту і обслуговування електроустаткування, електрогазозварник, оператор з обробки інформації і програмного забезпечення, фахових молодших бакалаврів спеціальності "Електроенергетика, електротехніка і електромеханіка" також приймали гостей в електромонтажній майстерні (викладач Харлампович Л.М., майстри в/н Хропот М.М. та Штунь В.А.) і навчально-практичному центрі електрозварників (викладач Зінь Д.І. і майстер в/н Салабай В.С.)

Здобувачі освіти міських шкіл ( сьогодні в гостях були школи №1 і №5) з зацікавленістю послухали про умови навчання, побачили на власні очі роботу електрообладнання, яку майстри виробничого навчання радо їм продемонстрували. Яскраві враження у школярів залишаться і після відвідання НПЦ електрозварників, де вони змогли не лише побачити роботу сучасного зварювального обладнання, але й спробували самі зварити шов.
Ми ж раді будемо бачити всіх наших гостей в числі своїх студентів. Адже сьогодні дуже престижно і затребувано на ринку праці бути висококласним кваліфікованим робітником. А ми вам в цьому допоможемо.
Голова методичної комісії Людмила ХАРЛАМПОВИЧ.





Немає коментарів:

Дописати коментар

"Мої досягненення сьогодні"

     Проаналізувати досягнуте, зробити висновки і внести корективи в свої плани, підкоригувати цілі допоміг нам тренінг "Мої досягнення...