середу, 27 березня 2024 р.

Березневе засідання мк

    Цікаво і з користю для кожного члена методичної комісії пройшло сьогодні, 27.03.2024 року, засідання методичної комісії педагогічних працівників з професій електромонтер з ремонту і обслуговування елетроустаткування, електрогазозварник, оператор з обробки інформації і програмного забезпечення, фаховий молодший бакалавр спеціальності "Електроенергетика, електротехніка і електромеханіка"

Людмила ХАРЛАМПОВИЧ ділилась на семінарі-тренінгу, а саме у такій формі проводилось засідання, досвідом створення ситуації успіху на уроках за допомогою використання ігрових форм. А на практичній частині провела педагогічну майстерню з використання симулятора з монтажу електропроводки, який кожному бажаючому доступний на платформі "Професійна освіта онлайн".
Своїми доробками від роботи над методичною проблемою "Електронні дистанційні ресурси для змішаного навчання" поділився Володимир БОГДАНОВ.
Засідання, як завжди, пройшло в доброзичливій атмосфері взаємонавчання та взаємної підтримки.
Дякуємо ЗСУ за можливість працювати.
Готуємо кваліфіковані кадри для відбудови рідної України!
Голова мк Л.М. Харлампович







Немає коментарів:

Дописати коментар

"Мої досягненення сьогодні"

     Проаналізувати досягнуте, зробити висновки і внести корективи в свої плани, підкоригувати цілі допоміг нам тренінг "Мої досягнення...